Pravno obaveštenje

Molimo vas da pažljivo pročitate sledeće uslove korišćenja i pravna obaveštenja pre nego što pristupite i koristite našu veb stranicu, proizvode i usluge. Pristupom i korišćenjem ovih resursa slažete se sa sledećim uslovima:

1. Intelektualna Svojina: Sadržaj koji se nalazi na našoj veb stranici, uključujući tekst, grafiku, logotipe, slike, video snimke i audio materijale, zaštićen je autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnoj svojini. Nijedan deo ovog sadržaja ne sme biti reprodukovan, distribuiran, modifikovan, objavljen ili prenet bez našeg izričitog pismenog odobrenja.

2. Ograničenja Odgovornosti: Mi se trudimo da obezbedimo tačne i pouzdane informacije, ali ne preuzimamo odgovornost za eventualne greške, propuste ili nepotpunosti u sadržaju naše veb stranice. Korišćenje informacija sa naše veb stranice je na vašu sopstvenu odgovornost.

3. Veze sa Trećim Stranama: Naša veb stranica može sadržati veze ka veb stranicama trećih strana. Mi ne kontrolišemo i ne snosimo odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili aktivnosti tih trećih strana. Veze ka tim stranicama su obezbeđene isključivo radi vaše praktičnosti i informacije.

4. Prava Privatnosti: Mi cenimo vašu privatnost i radimo u skladu sa našom Politikom Privatnosti kako bismo zaštitili informacije koje nam pružate prilikom korišćenja naših resursa. Za više informacija, pročitajte našu Politiku Privatnosti.

5. Promene U Uslovima Korišćenja: Mi zadržavamo pravo da povremeno ažuriramo ovo pravno obaveštenje kako bismo odražavali promene u našim uslugama i praksama. Preporučujemo vam da povremeno proveravate ovu stranicu kako biste bili informisani o trenutnim uslovima korišćenja.

Vaš pristup i korišćenje naše veb stranice i usluga podležu ovim uslovima i pravilima. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa ovim pravnim obaveštenjem, slobodno nas kontaktirajte.

Ovo Pravno Obaveštenje stupa na snagu od 31.03.2023. i može biti podložno promenama bez prethodnog obaveštenja. Molimo vas da redovno proveravate naše uslove korišćenja za najnovije informacije.