Reklamacije i refundacija

Datum stupanja na snagu: 31.03.2023.

1. Povraćaj proizvoda

Zadovoljstvo naših korisnika nam je veoma važno. Ako niste zadovoljni sa svojom kupovinom, imate pravo na povraćaj proizvoda u skladu sa sledećim uslovima:

  • Vremenski okvir za povraćaj: Imate pravo da zahtevate povraćaj proizvoda u roku od 14 dana od dana isporuke.

  • Stanje proizvoda: Proizvod mora biti neoštećen, nekorišćen, sa svim originalnim etiketama i ambalažom.

2. Proces povraćaja

Da biste zatražili povraćaj proizvoda, molimo vas da nas kontaktirate na info.flipandfluff@gmail.com i navedete sledeće informacije:

  • Broj narudžbine
  • Ime proizvoda koji želite da vratite
  • Razlog povraćaja

Nakon što primimo vaš zahtev, obavestićemo vas o daljim koracima za vraćanje proizvoda. Molimo vas da poštujete uputstva koje ćete dobiti kako biste osigurali da se povraćaj proizvoda obavi uspešno.

3. Refundacija

Nakon što primimo vraćeni proizvod i utvrdimo da je u skladu sa našim uslovima za povraćaj, izvršićemo refundaciju u skladu sa sledećim smernicama:

  • Originalna metoda plaćanja: Refundacija će biti izvršena putem originalne metode plaćanja koju ste koristili prilikom kupovine.

  • Iznos refundacije: Iznos refundacije će obuhvatiti cenu proizvoda koji ste vratili, bez troškova isporuke.

4. Troškovi povraćaja

Troškove povraćaja proizvoda snosite vi kao kupac, osim ako je povraćaj proizvoda rezultat naše greške ili defekta proizvoda.

5. Promene u politici povraćaja i refundacije

Ova politika povraćaja i refundacije može biti ažurirana povremeno. Svaka izmena će stupiti na snagu odmah po objavljivanju na ovoj veb lokaciji.

6. Kontakt

Ako imate bilo kakvih pitanja ili zabrinutosti u vezi sa našom politikom povraćaja i refundacije, možete nas kontaktirati na info.flipandfluff@gmail.com.